ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo

Warning: getimagesize(http://www.showworld.fi/dl_kuvat/212647.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/customers/discolandfi/public_html/discokanta_display.php on line 351
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE LED Strobe E-27 base, Green.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE LED Strobe E-27 base, Green, discoland.fi
EUROLITE tno: 212648

LED Strobe E-27 base, Green


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

12.20

(ALV 0% 9.84)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


LED Strobo

Tämän voit laittaa normaalin hehkulampun tilalle.
Strobo välkkyy automaattisesti.
Hauska bileiden piristäjä!

Just screw it in - ready!

- THE idea for party rooms or entrance areas of discos
- Practical deco-strobe
- Available in 6 colors
- Advantages of LED-technology: extremely long life of the LEDs, low power consumption, minimal heat emission, defacto maintenance free with brilliant light radiation
Technical specifications

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~
Power consumption: 5 W
Flash rate: 1-3 Hz
Lifetime: 2,000,000 flashes
Dimensions (LxD): 120 x 48 mm
Weight: 70 gNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE LED Strobe E-27 base, Green
EUROLITE LED Strobe E-27 base, Green
EUROLITE LED Strobe E-27 base, Green

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.