ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PIONEER TS-SW1241D 30 cm:n matalarunkoinen subwoofer (1400 W).


Toimitus VAIN
7,90€
PIONEER TS-SW1241D 30 cm:n matalarunkoin, discoland.fi
PIONEER tno: 408756

TS-SW1241D 30 cm:n matalarunkoinen subwoofer (1400 W)


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

181.00

(ALV 0% 145.97)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Tehokas 25 cm:n subwoofer – syvyys vain 7,5 cm

Miltä kuulostaa: 1 000 wattia puhdasta, järeää bassoa autosi äänimaiseman terästykseksi paremman tason subbarista – ilman monimutkaista asennusvaihetta?

Koteloitavaksi suunnitellussa TS-SW1041D:ssä yhdistyvät kaksi erinomaista teknistä ominaisuutta: lomiteltu lasikuitu-/hiilikuituvahvistettu IMPP™-kaksoiskartio ja Pioneerin ainutlaatuinen vaimentimeton ilmaripusteinen liikehallintajärjestelmä.
Tyypillisessä subwooferissa vaimennin ohjaa kartion liikettä. Pioneerin kehittämä liikehallintamekanismi muodostaa suljetun ilmatilan kaksoiskartioiden väliin. Se korvaa vaimentimen tehokkaasti ja ylläpitää lineaarisuutta (kaikilla äänenvoimakkuuksilla). Kuuluviin tulevat poikkeuksellisen kirkkaat ja säröttömät bassot.

Subwooferista on myös suurempi (30 cm, 1 400 W) ja pienempi (20 cm, 500 W) malli.

Max. tehonkesto 1.000 W
Nimellistehonkesto 250 W
Taajuusvaste 20 - 1000 Hz
Herkkyys (1W/1m) 87 dB
Woofer koko(cm) 25 cm
Woofer materiaali Interlaced Glass/Carbon Fibre reinforced IMPP™ upper cone
Suositeltava kotelotilavuus (Litraa) 17 litraaNäytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER TS-SW1241D 30 cm:n matalarunkoinen subwoofer (1400 W)
PIONEER TS-SW1241D 30 cm:n matalarunkoinen subwoofer (1400 W)
PIONEER TS-SW1241D 30 cm:n matalarunkoinen subwoofer (1400 W)

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.