Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2600 kpl) -> erikoisefektit -> hazerit ja nesteet

JEM K1 Haze Fluid 4x 2,5L= 10 Litraa haze neste.


JEM K1 Haze Fluid 4x 2,5L= 10 Litraa haz, discoland.fi
JEM tno: 408798

K1 Haze Fluid 4x 2,5L= 10 Litraa haze neste


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Toimitus VAIN 9,90€.
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

124.00

norm. 133.00€

Lisätiedot


K1 Haze Fluid 4x 2,5L= 10 Litraa, haze neste

K1 Haze Fluid is especially developed for the Jem k1 Hazer. The fluid is optimised in terms of creating haze with a high degree of uniformity and small particles, perfect for beam projection. Besides delivering a unique effect the K1 Haze Fluid is formulated to generate a long operating and hang time. Hence the Jem k1 hazer has a very low fluid consumption when running on the dedicated K1 haze Fluid.Näytä enemmän ->

Kuvat

JEM K1 Haze Fluid 4x 2,5L= 10 Litraa haze neste
JEM K1 Haze Fluid 4x 2,5L= 10 Litraa haze neste

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.