banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3046 kpl) -> varaosat -> varaosat

ACESONIC DGX-108 tai 109 kaukosäädin DVD soittimeen .


Toimitus VAIN
7,90€
ACESONIC DGX-108 tai 109 kaukosäädin D, discoland.fi
ACESONIC tno: 408808

DGX-108 tai 109 kaukosäädin DVD soittimeen


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.5 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

25.00

norm. 40.00€

Lisätiedot


DGX-108 Kaukosäädin!Voit vaihtaa haluamasi aluekoodauksen seuraavalla tavalla:

HOW TO CHANGE DVD REGION

When open the CD door , please press “9735” on the remote control .
It will appear “Region “ on the TV screen , user can choose any Region freely .

Näytä enemmän ->

Kuvat

ACESONIC DGX-108 tai 109 kaukosäädin DVD soittimeen
ACESONIC DGX-108 tai 109 kaukosäädin DVD soittimeen

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.