ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> tarvikkeet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DLVS Kattokiinnike useimmille projektoreille!.


Toimitus VAIN
9,90€
DLVS Kattokiinnike useimmille projektore, discoland.fi
DLVS tno: 408834

Kattokiinnike useimmille projektoreille!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 6.7 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

112.00

(ALV 0% 90.32)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Kattokiinnike useimmille projektoreille. Sopii projektoreihin, joiden kiinnitysreijät ovat 300mm (Pit) x 250mm (Lev) alueen sisällä. Säädettävissä kolmeen eri korkeuteen: 11.6 tai 39.8 tai 57.8 cm ( yksi putkista säädettävissä 2.25 cm välein ). Korkeusväli katosta projektorin yläreunaan. Max paino 15 kg. Kiristettävä pallonivel löytyy kiinnitysosassa, joten projektori on mahdollista "hienosäätää" kohdalleen irroittamatta kaikkia kiinnikkeen osia. Sisältää ison ja kattavan valikoiman erikokoisia ruuveja. Kaikkiin malleihin ei kuitenkaan välttämättä löydy ko projektoriin sopivia ruuveja. Väri hienostunut mattahopea
.Näytä enemmän ->

Kuvat

DLVS Kattokiinnike useimmille projektoreille!
DLVS Kattokiinnike useimmille projektoreille!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.