ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DIMAVERY POISTO! EPPT-50 Effect pedal, Tuner, DIMAVERYn soundeiltaan laadukkaat pedaalit nyt myynnissä! Valettu runko j.


Toimitus VAIN
7,90€
DIMAVERY POISTO! EPPT-50 Effect pedal, T, discoland.fi
DIMAVERY tno: 250035

POISTO! EPPT-50 Effect pedal, Tuner, DIMAVERYn soundeiltaan laadukkaat pedaalit nyt myynnissä! Valettu runko ja hieno viimeistely myös kuorissa.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

19.90

norm. 40.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


DIMAVERYn soundeiltaan laadukkaat pedaalit nyt myynnissä! Valettu runko ja hieno viimeistely myös kuorissa.

Viritinpedaali kitaralle ja bassolle.

Flexible chromatic guitar and bass tuner

- Precise 9-segment LED display guarantee accurate tuning
- Mute function for silent tuning
- Power and battery level LED
- In/Out connections via 6.3 mm jack socket
- Stable housing with robust foot pedal
- Operation via 9 V battery or AC adaptor
- AC-adaptor not included!Näytä enemmän ->

Kuvat

DIMAVERY POISTO! EPPT-50 Effect pedal, Tuner, DIMAVERYn soundeiltaan laadukkaat pedaalit nyt myynnissä! Valettu runko ja hieno viimeistely myös kuorissa.
DIMAVERY POISTO! EPPT-50 Effect pedal, Tuner, DIMAVERYn soundeiltaan laadukkaat pedaalit nyt myynnissä! Valettu runko ja hieno viimeistely myös kuorissa.
DIMAVERY POISTO! EPPT-50 Effect pedal, Tuner, DIMAVERYn soundeiltaan laadukkaat pedaalit nyt myynnissä! Valettu runko ja hieno viimeistely myös kuorissa.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.