soittimet.png
soittimet (637 kpl) -> sähkökitarat ->

DIMAVERY LP-700 Sähkökitara on Les Paul tyyppinen kitara upealla valkoisella värityksellä Todella laadukas sekä hie.


Toimitus VAIN
7,90€
DIMAVERY LP-700 Sähkökitara on Les Pau, discoland.fi
DIMAVERY tno: 250066

LP-700 Sähkökitara on Les Paul tyyppinen kitara upealla valkoisella värityksellä Todella laadukas sekä hienosti viimeistelty.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.4 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

269.00

norm. 364.00€

LisätiedotElectric Guitar

- LP style
- Construction: set neck
- Body: basswood / flamed maple
- Neck: maple
- Fingerboard: rosewood / 22 frets
- Controls: 2x volume, 2x tone, 3-way switch
- Bridge: tune-o-matic style
- Hardware: chrome
- Color: white


Näytä enemmän ->

Kuvat

DIMAVERY LP-700 Sähkökitara on Les Paul tyyppinen kitara upealla valkoisella värityksellä Todella laadukas sekä hienosti viimeistelty.
DIMAVERY LP-700 Sähkökitara on Les Paul tyyppinen kitara upealla valkoisella värityksellä Todella laadukas sekä hienosti viimeistelty.
DIMAVERY LP-700 Sähkökitara on Les Paul tyyppinen kitara upealla valkoisella värityksellä Todella laadukas sekä hienosti viimeistelty.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.