laser.png
tarvikkeet (2330 kpl) -> johdot & kaapelit -> sähkökaapelit

PSSO PowerCon-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm².


Toimitus VAIN
7,90€
PSSO PowerCon-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm², discoland.fi
PSSO tno: 212906

PowerCon-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm²


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

50.00

norm. 58.00€

Lisätiedot
PowerCon connection cable 3x1.5 10m


Features

- Made in Germany


Technical specifications

Cable-length: 10 m
Color: Black
Plug A: 1 x Powercon (M) NEUTRIK
K


Näytä enemmän ->

Kuvat

PSSO PowerCon-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm²
PSSO PowerCon-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm²
PSSO PowerCon-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm²

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.