banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2371 kpl) -> johdot & kaapelit -> adapterikaapelit

OMNITRONIC RCA-XLR-adapterikaapeli 2m, RCA - XLR-naaras, väri musta.


Toimitus VAIN
9,90€
OMNITRONIC RCA-XLR-adapterikaapeli 2m, R, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 213004

RCA-XLR-adapterikaapeli 2m, RCA - XLR-naaras, väri musta. AAC-20

Osta enemmän ja säästä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

8.10

norm. 10.60€

Lisätiedot


Shipping weight: 0.139 kg
Cable-length: 2 m
Plug A: 1 x RCA (M) NONAME
Plug B: 1 x 3-pole XLR (F) NONAMENäytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC RCA-XLR-adapterikaapeli 2m, RCA - XLR-naaras, väri musta. AAC-20
OMNITRONIC RCA-XLR-adapterikaapeli 2m, RCA - XLR-naaras, väri musta. AAC-20
OMNITRONIC RCA-XLR-adapterikaapeli 2m, RCA - XLR-naaras, väri musta. AAC-20

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.