Starball.png
led (1707 kpl) -> led-valoefektit -> led-valoefektit

EUROLITE LED B-10 Peilipallo efekti vaihtuvin värein.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE LED B-10 Peilipallo efekti vaih, discoland.fi
EUROLITE tno: 409929

LED B-10 Peilipallo efekti vaihtuvin värein. Vallankumouksellisen kirkas "peilipallo"-tyyppinen efekti jossa 34 kpl linssejä/säteitä ja 1 kpl 3W tehokas LED vaihtuvin värein. Kiineteisiin asennuksiin bile-huoneissa, pienissä discoissa tai liikkuvan DJ:n keikkasettiin. Kytkentävalmis johdolla ja pistokkeella. Mitat (LxWxH): 195 x 195 x 175 mm, Paino: 1.5 kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

69.00

norm. 102.00€

Lisätiedot


LED B-10 - Peilipallo efekti vaihtuvin väreinUudet LED efektit korvaavat perinteiset Flower efektin monipuolisuudellaan. Pitkä LEDien käyttöikä 50000- 100000 tuntia, ei lamppujen vaihtoa! Myös keikkailevat tiskijukat sekä clubit voivat ottaa helposti tämän tyyppiset valot käyttöönsä. Kytke vain virta ja monipuoliset musiikin kanssa ohjatut ohjelmat saavat tanssilattiasi elämään!
Vallankumouksellisen kirkas "peilipallo"-tyyppinen efekti jossa 34 kpl linssejä/säteitä ja 1 kpl 3W tehokas LED vaihtuvin värein. Kiineteisiin asennuksiin bile-huoneissa, pienissä discoissa tai liikkuvan DJ:n keikkasettiin. Kytkentävalmis johdolla ja pistokkeella.

Ominaisuudet

- LED-teknologian edut:

- Pitkä-ikäiset LEDit
- Matala virrankulutus
- Minimaallinen lämmöntuotto
- Käytännössä huolto vapaa
- Kirkas valon tuotto

Tekniset tiedot

- Virtalähde: 230 V AC, 50 Hz ~
- Virrankulutus: 11 W
- Pyörimisnopeus: n. 6 RPM
- LEDien tyyppi: 3 W
- LEDien määrä: 1 (multicolor)
- Mitat (LxWxH): 195 x 195 x 175 mm
- Paino: 1.5 kg

LED B-10 - Mirror ball effect with fading colors

A revolutionarry bright "mirror ball"-type effect with 34 lenses doing 6 rotations per minute. For standing installation in party-rooms, small discotheques or mobile discotheques. Ready for connection with power cord and safety-plug.

Features

- Advantages of LED technology:

- long life of the LEDs
- low power consumption
- minimal heat emission
- defacto maintenance free
- brilliant light radiation

Technical specifications

- Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~
- Power consumption: 11 W
- Rotation-speed: approx. 6 RPM
- Type of LEDs: 3 W
- Number of LEDs: 1 (multicolor)
- Dimensions (LxWxH): 195 x 195 x 175 mm
- Weight: 1.5 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE LED B-10 Peilipallo efekti vaihtuvin värein. Vallankumouksellisen kirkas
EUROLITE LED B-10 Peilipallo efekti vaihtuvin värein. Vallankumouksellisen kirkas
EUROLITE LED B-10 Peilipallo efekti vaihtuvin värein. Vallankumouksellisen kirkas
EUROLITE LED B-10 Peilipallo efekti vaihtuvin värein. Vallankumouksellisen kirkas
EUROLITE LED B-10 Peilipallo efekti vaihtuvin värein. Vallankumouksellisen kirkas

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.