trussit.png

Tuoteryhmä

Hakusana

Tuotemerkki

Hinta

-

Heti varastossaEUROLITE TPC-30S Coupler, black.


EUROLITE TPC-30S Coupler, black, discoland.fi
EUROLITE tno: 400085

TPC-30S Coupler, black


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Toimitus VAIN 7,90€!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1 /kk. .
Share/Bookmark
Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

16.80
norm. 24.00€

Lisätiedot

TPC-30 coupler

- For 50 mm tube
- Width 30 mm

Technical specifications

Max. load WLL (4-fold): 500 kg
Max. load BGV C1 (8-fold): 250 kg
Max. load BGV C1 (12-fold): 150 kg
Dimensions (LxWxH): 145 x 115 x 35 mm
Weight: 0.5 kgNäytä enemmän ->

Kuvat


Warning: getimagesize(http://www.showworld.fi/dl_kuvat/400085-2.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/customers/discolandfi/public_html/discokanta_display.php on line 1067
EUROLITE TPC-30S Coupler, black
EUROLITE TPC-30S Coupler, black
EUROLITE TPC-30S Coupler, black

Linkit

Vastaavat tuotteet

EDULLISEMMAT: KALLIIMMAT:

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.

Discoland