banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2361 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> tarvikkeet

OMNITRONIC Eyebolt M10/18mm ruostumattomasta teräksestä, Kaiutin asennus pultti.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC Eyebolt M10/18mm ruostumattom, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 400135

Eyebolt M10/18mm ruostumattomasta teräksestä, Kaiutin asennus pultti. saat asennettua M10 pultin kaiuttimen runkoon ja FLY kiinnitys ketjulla ja lukolla.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

9.90

norm. 12.00€

Lisätiedot


High-tensile ring bolt

- For holding, carrying, suspending and securing
- Can be used as attachment gear or connection element, e.g. for screwing into the flying points of a loudspeaker cabinet
- Warning: the given working load limit (WLL) of this product is valid for holding and carrying loads with lifting gear. The WLL does not describe the maximum load for overhead rigging!

Technical specifications

Material: C15E
Thread diameter: M10
Thread length: 17 mm
Max. load WLL (4-fold): 230 kg
Max. load BGV C1 (8-fold): 115 kg
Inner diameter: 25 mm
Outer diameter: 45 mm
Total length: 62 mm
Weight: 115 gNäytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC Eyebolt M10/18mm ruostumattomasta teräksestä, Kaiutin asennus pultti. saat asennettua M10 pultin kaiuttimen runkoon ja FLY kiinnitys ketjulla ja lukolla.
OMNITRONIC Eyebolt M10/18mm ruostumattomasta teräksestä, Kaiutin asennus pultti. saat asennettua M10 pultin kaiuttimen runkoon ja FLY kiinnitys ketjulla ja lukolla.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.