banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3082 kpl) -> kaiuttimet -> kaiutintarvikkeet

OMNITRONIC Eye bolt M12/50mm, stainless steel.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC Eye bolt M12/50mm, stainless , discoland.fi
OMNITRONIC tno: 400137

Eye bolt M12/50mm, stainless steel


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.8 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Valmistaja: Varastossa

Vain!

12.90

(ALV 0% 10.40)

Lisätiedot


High-tensile ring bolt

- For holding, carrying, suspending and securing
- Can be used as attachment gear or connection element, e.g. for screwing into the flying points of a loudspeaker cabinet
- Warning: the given working load limit (WLL) of this product is valid for holding and carrying loads with lifting gear. The WLL does not describe the maximum load for overhead rigging

Technical specifications

Material: AlSi316
Thread diameter: M12
Thread length: 50 mm
Max. load WLL (4-fold): 1200 kg
Max. load BGV C1 (8-fold): 600 kg
Inner diameter: 30 mm
Outer diameter: 53 mm
Total length: 103 mm
Weight: 200 gNäytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC Eye bolt M12/50mm, stainless steel
OMNITRONIC Eye bolt M12/50mm, stainless steel
OMNITRONIC Eye bolt M12/50mm, stainless steel

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.