banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2366 kpl) -> nosto- ja sidontaliinat -> nosto- ja sidontaliinat

EUROLITE Nostoliina 3 metriä, kantavuus 4000kg.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE Nostoliina 3 metriä, kantavuus, discoland.fi
EUROLITE tno: 400149

Nostoliina 3 metriä, kantavuus 4000kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

29.90

norm. 43.00€

Lisätiedot
Round sling 3m, max. load 4000KG
Sling for the event industry


Features

• Made from polyester, complies with DIN EN 1492-2
• Single-coated, thermically fix
• Color coded
• Printed load capacity
• Easy handling, low weight
• No danger of injury for the hands
• Smooth transport of goods
• Highly flexible
• UV resistant


Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Nostoliina 3 metriä, kantavuus 4000kg
EUROLITE Nostoliina 3 metriä, kantavuus 4000kg

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.