laser.png
tarvikkeet (2330 kpl) -> liittimet -> xlr-liittimet

Sorry!
Tätä tuotetta saatavana rajoitetusti.
Kysy lisää myynnistä
Palaa etusivulle.
---
Limited availability. Please ask for further information here.
Back to main page.

NEUTRIK NCXX-PROMO ( 1 x NC3MXX ja 1 x NC3FXX) Experience Neutrik, 2 kpl setti erikoiskaiverrettuja XLR liittimiä, uros.


Toimitus VAIN
7,90€
NEUTRIK NCXX-PROMO ( 1 x NC3MXX ja 1 x N, discoland.fi
NEUTRIK tno: 500013

NCXX-PROMO ( 1 x NC3MXX ja 1 x NC3FXX) Experience Neutrik, 2 kpl setti erikoiskaiverrettuja XLR liittimiä, uros+ naaras.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

6.60

norm. 9.10€

Lisätiedot


NCXX-PROMO ( 1 x NC3MXX ja 1 x NC3FXX) Experience Neutrik, 2 kpl setti erikoiskaiverrettuja XLR liittimiä, uros+ naaras

Neutrikin legendaariset liittimet NP2X plugi sekä XX-sarjan xlr-liittimet ovat nyt kuluttajien saatavilla erikoisversioina!
hillityn tyylikäs satiinikromipinta laserkaiverruksella, hopeoidut kontaktit. Aitoa Neutrik laatua unohtamatta.
Liittimet on pakattu kahden liittimen myyntipakkauksiin ja ne markkinoidaan kuluttajille erikoishintaan 6 eur / pakkaus (sis.alv. 22%).
Säästö, jopa 1,61 €, irtoliittimen hintoihin verrattuna.

Kyseessä olevaa tuotetta valmistetaan vain rajoitettu erä.

NPXX-PROMO ( 2 x NP2X-liitin)
NCXX-PROMO ( 1 x NC3MXX ja 1 x NC3FXX)

Näytä enemmän ->

Kuvat

NEUTRIK NCXX-PROMO ( 1 x NC3MXX ja 1 x NC3FXX) Experience Neutrik, 2 kpl setti erikoiskaiverrettuja XLR liittimiä, uros+ naaras.
NEUTRIK NCXX-PROMO ( 1 x NC3MXX ja 1 x NC3FXX) Experience Neutrik, 2 kpl setti erikoiskaiverrettuja XLR liittimiä, uros+ naaras.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.