ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EASTONE PDK-8X, Monipuolinen sähkörumpusetti, sisältää pedaalin.


Toimitus VAIN
14,90€
EASTONE PDK-8X, Monipuolinen sähkörump, discoland.fi
EASTONE tno: 500057

PDK-8X, Monipuolinen sähkörumpusetti, sisältää pedaalin


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 15.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

469.00

norm. 503.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Sähkörumpusetti, Electronic Drumset

Erinomainen sähkörumpusetti aloitteleville ja jo pidemmälle ehtineille soittajille.

Täydellinen hyväsointinen digitaalirumpusarja.

X-versiossa lisäksi parannetut kumipädit, rummut, rumpumoduulin, rumpuräkin, bassorummun polkimen, hi-hat polkimen, virvelipadin, 3 tom tom padia, 3 cymbaali padia, bassorumpupadin, kaapelin, virtalähteen ja rumpukapulat.
Aloittelevan rumpalin unelmasetti on nyt entistäkin monipuolisempi. Uuden X-version kattava rumpupadisetti ja laadukas soundi­moduli muodostavat kokonai­suuden, joilla pääset oitis kunnon takomisen makuun. Kuulokeliitäntä takaa sen, että voit paiskoa kannujasi vaikka keskellä yötä häiritsemättä naapureita.

Rumpumoduuli sisältää 215 rumpusoundia
50 harjoituskappaletta
30 Muistipaikkaa valmiita rumpusettejä
10 muistipaikkaa omille rumpuseteille


Näytä enemmän ->

Kuvat

EASTONE PDK-8X, Monipuolinen sähkörumpusetti, sisältää pedaalin
EASTONE PDK-8X, Monipuolinen sähkörumpusetti, sisältää pedaalin

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.