ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROPALMS Halloween display FHX-115 115 x 80cm, Metallikehikkoon pingoitettu puuvillakangas, Voidaan ripustaa seinälle.


Toimitus VAIN
14,90€
EUROPALMS Halloween display  FHX-115 115, discoland.fi
EUROPALMS tno: 500092

Halloween display FHX-115 115 x 80cm, Metallikehikkoon pingoitettu puuvillakangas, Voidaan ripustaa seinälle tai kattoon!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

16.90

norm. 20.10€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Halloween display FHX-115 Mitat: 115x80cm, Metallikehikkoon pingoitettu puuvillakangas/ lakana

Ethän tule pimeällä vastaan, ethän?!


Europalms-logo

Quality makes the difference!

Halloween display FHX-115 80x115cm

Features

- Ideally for quick superstructures or little place
- Padded poster with metal frame
- To hanging
- Height 115 cm
Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROPALMS Halloween display  FHX-115 115 x 80cm, Metallikehikkoon pingoitettu puuvillakangas, Voidaan ripustaa seinälle tai kattoon!
EUROPALMS Halloween display  FHX-115 115 x 80cm, Metallikehikkoon pingoitettu puuvillakangas, Voidaan ripustaa seinälle tai kattoon!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.