soittimet.png
soittimet (658 kpl) -> kitaratarvikkeet -> plektrat

POISTO DIMAVERY Plektra 0,71mm medium musta 12kpl.


Toimitus VAIN
4,90€
POISTO DIMAVERY Plektra 0,71mm medium mu, discoland.fi
POISTO tno: 500211

DIMAVERY Plektra 0,71mm medium musta 12kpl. Pick perfect black, musta plektra 0.71 mm medium, 12 kpl paketti


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.3 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

4.50

norm. 9.10€

Lisätiedot


Pick perfect black, musta plektra 0.71 mm medium, 12 kpl paketti
Näytä enemmän ->

Kuvat

POISTO DIMAVERY Plektra 0,71mm medium musta 12kpl. Pick perfect black, musta plektra 0.71 mm medium, 12 kpl paketti
POISTO DIMAVERY Plektra 0,71mm medium musta 12kpl. Pick perfect black, musta plektra 0.71 mm medium, 12 kpl paketti

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.