ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> tarvikkeet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SKB 88 Note Padded Keyboard Luggage.


Toimitus VAIN
24,90€
SKB 88 Note Padded Keyboard Luggage, discoland.fi
SKB tno: 500282

88 Note Padded Keyboard Luggage


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

193.00

(ALV 0% 155.65)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Premium Soft Keyboard Luggage provides heavy-duty protection in a lighter weight soft case.

Considered premium Keyboard Luggage, SKB’s keyboard bags boast molded rubber handles, wheels, 3 storage compartments, reinforced corners, 2" thick foam padding in the lid to protect the key surface and folding hard sides for easy packing. SKB Keyboard Soft Luggage is covered by SKB’s Soft Product warranty to the original owner against defects in materials and craftsmanship for one year from purchase.
Features & Benefits

• In-line skate wheels
• Metal hardware
• Double pull zipper
• Molded runners
• Convenient storage compartments
• Shoulder "hands free" strap on the back


Weights& Dimensions

• Interior Length 57.0000 in 144.7800 cm
• Interior Width 18.0000 in 45.7200 cm
• Interior Depth 9.0000 in 22.8600 cm
• Shipping Weight 25.0000 lb 11.3398 kg
• Product Weight 18.0000 lb 8.1647 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

SKB 88 Note Padded Keyboard Luggage
SKB 88 Note Padded Keyboard Luggage

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.