ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EKO Ranger 12 akustinen kitara, Natural 12-kielinen.


Toimitus VAIN
9,90€
EKO <b>Ranger 12 akustinen kitara, Natur, discoland.fi
EKO tno: 250285

Ranger 12 akustinen kitara, Natural 12-kielinen


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

281.00

norm. 301.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


12-kielisten läpilyönti suuren yleisön tietoisuuteen tapahtui 60-luvulla. Ekon superhitti tuolta ajalta on nyt otettu uudelleen tuotantoon. Ranger 12 Vintage on laatukitara mahonkisivuilla ja -pohjalla. Kansi on laminoitua kuusta, kaula lehmusta ja otelauta ruusupuuta. Mukana ovat myös monikerroksiset kanttilistat, nelikulmaiset upotukset sekä klassiset Eko-ominaisuudet kuten alumiinisatula nollanauhalla. Säädettävä talla. Ja kaiken kruunaa siistiäkin siistimpi logo.... Väri: NaturalNäytä enemmän ->

Kuvat

EKO <b>Ranger 12 akustinen kitara, Natural</b> 12-kielinen
EKO <b>Ranger 12 akustinen kitara, Natural</b> 12-kielinen

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.