ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

KUSTOM DUAL 30 RC, 10" Celestion-kaiutin.


Toimitus VAIN
9,90€
KUSTOM DUAL 30 RC, 10
KUSTOM tno: 250288

DUAL 30 RC, 10" Celestion-kaiutin


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.8 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

97.00

(ALV 0% 78.23)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


DUAL 30 RC, 10" Celestion-kaiutin, combo-kitaravahvistin

30W RMS, 3-alue-EQ, 2 x lead sekä 1 x rhythm-kan., linjalähtö, CD/Tape-tulo, 10" Celestion-kaiutin, kuulokeliitäntä, efektilenkki, overdrive on/off pedaalilla, jousikaiku ja chorus, lähtö extrakaiuttimelle.

The DUAL 35 RC is a 30-watt combo amplifier with a 10-inch Celestion speaker. Like its bigger QUAD brothers, it also has two channels and analog chorus and reverb. The Lead channel has two High-Gain preamp choices, and both channels share common Bass, Middle and Treble controls. There are plenty of conveniences on the DUAL 35, such as an ex
ternal speaker jack, headphone jack, CD/Tape input and more. You’ll like what you hear!


Näytä enemmän ->

Kuvat

KUSTOM DUAL 30 RC, 10
KUSTOM DUAL 30 RC, 10

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.