ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> karaoke
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

LAULAVAKOIRA LOPPU!!Laulavakoira 1 Kotikaraoke, Levyllä mm.


Toimitus VAIN
2,90€
LAULAVAKOIRA LOPPU!!Laulavakoira 1 Kotik, discoland.fi
LAULAVAKOIRA tno: 500389

LOPPU!!Laulavakoira 1 Kotikaraoke, Levyllä mm. En haluu kuolla tänä yönä, ihmisten edessä, vanha kaunis mies, tytöt tykkää, shanghain valot, ohikiitävää, levoton tuhkimo, aino, kerjäläisten valtakunta, sinä ja minä, lähetyssaarnaaja.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

14.90

norm. 20.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Laulavakoira 1 Kotikaraoke

Laulava koira-logo

1. EN HALUU KUOLLA TÄNÄ YÖNÄ - Jenni Vartiainen
2. IHMISTEN EDESSÄ - Jenni Vartiainen
3. TUNNOTON - Jenni Vartiainen
5. MUSTAA KAHVIA - Jenni Vartiainen
6. SUN SÄRKYÄ ANNA MÄ EN - Johanna Kurkela
7. VANHA KAUNIS MIES - Jippu
8. MARMORITAIVAS – Johanna Kurkela
9. TYTÖT TYKKÄÄ - Tea
10. KAIKKEIN KAUNEINTA - Paula Koivuniemi
11. SHANGHAIN VALOT - Annika Eklund
12. IHME - Juha Tapio
13. OHIKIITÄVÄÄ – Juha Tapio
14 .MITÄ SILMÄT EI NÄÄ – Juha Tapio
15. LEVOTON TUHKIMO- Dingo
16. KERJÄLÄISTEN VALTAKUNTA - Dingo
17. AINO - Dingo
18. SINÄ JA MINÄ - Dingo
19. LÄHETYSSAARNAAJA - Dingo
20. KUNNIANKENTÄT - DingoNäytä enemmän ->

Kuvat

LAULAVAKOIRA LOPPU!!Laulavakoira 1 Kotikaraoke, Levyllä mm. En haluu kuolla tänä yönä, ihmisten edessä, vanha kaunis mies, tytöt tykkää, shanghain valot, ohikiitävää, levoton tuhkimo, aino, kerjäläisten valtakunta, sinä ja minä, lähetyssaarnaaja.
LAULAVAKOIRA LOPPU!!Laulavakoira 1 Kotikaraoke, Levyllä mm. En haluu kuolla tänä yönä, ihmisten edessä, vanha kaunis mies, tytöt tykkää, shanghain valot, ohikiitävää, levoton tuhkimo, aino, kerjäläisten valtakunta, sinä ja minä, lähetyssaarnaaja.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.