ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

KUSTOM DE200HD, Bassonuppi.


Toimitus VAIN
9,90€
KUSTOM DE200HD, Bassonuppi, discoland.fi
KUSTOM tno: 250348

DE200HD, Bassonuppi


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

199.00

(ALV 0% 160.48)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


DE200HD, Bassonuppi

200W nuppi, jossa mm. tuuletinjäähdytys

The Kustom Deep End DE200HD Bass Head is a fan-cooled, 200-watt RMS amplifier with the necessary power and head-room to excel in a wide range of environments. Housed in a double rack-mount head format, it provides a 6-Band Active EQ, Preamp Gain and Volume controls, a built-in Limiter, an Effects Loop with Send and Return jacks and a Line Out jack.


Kustom DE200HD Bass Head Specifications

- 200 Watts RMS Output
- Preamp Gain & Volume Controls
- Input Clip Indicator
- 6-Band Active EQ
- Built-In Limiter
- Effects Loop (Send & Return Jacks)
- Direct Out (XLR)
- Line Output (1/4-inch)
- Two Speaker Output Jacks
- Rack Mountable 2 Space
Näytä enemmän ->

Kuvat

KUSTOM DE200HD, Bassonuppi
KUSTOM DE200HD, Bassonuppi
KUSTOM DE200HD, Bassonuppi

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.