ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ALLENHEATH Xone S2-R 19" 4U rack asennettava DJ-/klubimikseri joka soveltuu kiinteisiin asennuksiin sekä liikkuvaan kä.


Toimitus VAIN
9,90€
ALLENHEATH Xone S2-R 19
ALLENHEATH tno: 312001

Xone S2-R 19" 4U rack asennettava DJ-/klubimikseri joka soveltuu kiinteisiin asennuksiin sekä liikkuvaan käyttöön, aitteessa on VCA kanavaliu'ut, 4 Dual Input -kanavaa, 2 Mono Mic/Stereo Line -kanavaa sekä USB Audio Interfac


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 25.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

795.00

norm. 1097.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Allen & Heath Xone S2-R

Tuote on muilta osin täysin sama kuin XoneS2, mutta Dual Input -kanavien säätö tapahtuu potikoilla.

Xone:S2 on 19" 4U rack asennettava DJ-/klubimikseri joka soveltuu kiinteisiin asennuksiin sekä liikkuvaan käyttöön. Laitteessa on VCA kanavaliu'ut, 4 Dual Input -kanavaa, 2 Mono Mic/Stereo Line -kanavaa sekä USB Audio Interface. Laite pitää sisällään Xone-filtterin, johon voidaan ohjata kaikki tai mikä tahansa yksittäinen tulokanava.
tää mediatiedostojen toistoon tai soveltuvan ohjelmiston avulla efektointiin.
Erittäin tärkeä ominaisuus on myös Output Limiter, jonka avulla voidaan asettaa maksimi lähtötaso riippumatta tulotasosta.Näytä enemmän ->

Kuvat

ALLENHEATH Xone S2-R 19
ALLENHEATH Xone S2-R 19
ALLENHEATH Xone S2-R 19

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.