ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

QMED 13.


Toimitus VAIN
14,90€
QMED 13.3 Tuuman LED valaistu Digitelevi, discoland.fi
QMED tno: 500443

13.3 Tuuman LED valaistu Digitelevisio


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.6 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

160.00

norm. 191.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Upea muotoilu, vaikuttava suorituskyky.

1280 x 800 pikselin resoluutioinen digivirittimellä varustettu Q-Median LED-televisio QA13.3LK68T sisältää kaiken oleellisen digiviihteen katseluun.

LED-taustavalaistu QA-13.3LK68-T soveltuu mainiosti kakkostelevisioksi tai pienien tilojen televisioruuduksi. LED-taustavalaisun ansiosta 16:9-formaatissa 13,3 -tuumaisen näytön kirkkaus on aina paras mahdollinen.
Monipuolisilla liitännöillä varustettu QA13.3 LK68T sisältää mm. HDMi-liitännän digilaitteiden kuten Blu-ray-soittimen tai pelikonsolin yhdistämiseksi.

USB-portilla varustettu Q-Median QA13.3LK68T mahdollistaa JPEG-, GIF- ja BMP -valokuvien katselun sekä musiikin kuuntelun MP3-, WMA-, WAV-, AVI-, MPG- ja VOB -muodoissa. Tallennustoiminnon avulla voit seurata kaikkia lempiohjelmiasi!

Koko 16/9
Kirkkaus (cd/m²) 300
Audioteho 2 x 3 W
Kaiuttimet Kyllä
Liitännät 1 x HDMi
1 x Scart
1 x Komposiitti
1 x Komponentti
1 x VGA
1 x S-Video
1 x Antenni
1 x PC Audio
1 x Kuuloke
1 x USB
Scart-liittimet 1
HDMI-sisäänmeno 1
PC-sisäänmeno Kyllä
Audio-ulostulot Kuuloke
PC Audio
Standardi PAL, SECAM, DVB-T
B/G, D/K, I, L/L'
Tuplaviritin Ei
Teksti-TV Kyllä
Muut toiminnot Tekstitykset
Kaukosäädin Kyllä
Mukana tulevat tarvikkeet AV-kaapeli, kaukosäädin, käyttäjän opasNäytä enemmän ->

Kuvat

QMED 13.3 Tuuman LED valaistu Digitelevisio
QMED 13.3 Tuuman LED valaistu Digitelevisio

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.