ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PANASONIC DVD-S38EG-K, DVD-SOITIN.


Toimitus VAIN
7,90€
PANASONIC DVD-S38EG-K, DVD-SOITIN. DVD p, discoland.fi
PANASONIC tno: 500599

DVD-S38EG-K, DVD-SOITIN. DVD player, 36cm wide, JPEG, MP3


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

76.00

norm. 90.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Kompakti DVD-soitin on moniformaattisoitin


Jos olohuone on tyylikäs ja viimeisen päälle sisustettu, kodin elektroniikan soisi sulautuvan huoneeseen tyylikkäästi. DVD-S38 on poikkeuksellisen kompakti: 36 senttiä leveä DVD-soitin mahtuu hyllyyn, johon muita soittimia ei voisi sijoittaa.

Sulavan ulkonäkönsä lisäksi S38 on myös helppokäyttöinen. Se käynnistyy nopeasti, ja kaikki tärkeät asetukset teet suoraan televisioon avautuvasta uudesta käyttöliittymästä. Laite toistaa useimpia formaatteja, muiden muassa WMA, MP3, JPEG, MPEG4 ja DivX.
Kuvanlaatu on luokkansa johtavaa, kiitos teknisesti edistyksellisen 108 MHz:n/12bitin DA-muuntimen ja digitaalisen kohinanvähennyksen. Soft Skin Detail -toiminto säätää värit juuri sopiviksi ihonsävyjä varten, joten ihmiset näyttävät luonnollisilta. Toiminto on täydellinen myös silloin, kun katselet valokuvia ystävistä ja perheestä.


Näytä enemmän ->

Kuvat

PANASONIC DVD-S38EG-K, DVD-SOITIN. DVD player, 36cm wide, JPEG, MP3
PANASONIC DVD-S38EG-K, DVD-SOITIN. DVD player, 36cm wide, JPEG, MP3

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.