deco.png
decoraatio (1076 kpl) -> suihkulähteet -> suihkulähteet

EUROPALMS Vesilähde "Structure" valkoisilla LEDeillä seinäasennukseen.


Toimitus VAIN
14,90€
EUROPALMS Vesilähde
EUROPALMS tno: 213642

Vesilähde "Structure" valkoisilla LEDeillä seinäasennukseen. Laadukas deco-vesilähde on tehty lasikuidusta sekä muovista. Parantaa ilman kosteutta huoneissa ja näin myös hyvinvointia. Pumppu sisältyy hintaan. Mitat 475 x 330 x 90mm, paino 4kg. (Vain pystyasennus).


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

55.00

norm. 68.00€

Lisätiedot


Little wall fountain with LEDs

- For horizontal wall mounting
- Made of high quality synthetic resin
- Enhances air humidity in rooms and thus the wellbeing
- Pump, LED ring with 6 cool white LEDs and matching power unit included in delivery
- Power supply 230 V via enclosed power unit

Technical specifications

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~ (via included AC 12 V, 250 mA power unit)
Power consumption: 10 W

Number of LEDs: 6 cool white LEDs

Dimensions (LxWxH): approx. 475 x 330 x 90 mm
Weight: approx. 4 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROPALMS Vesilähde
EUROPALMS Vesilähde
EUROPALMS Vesilähde

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.