ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> deco
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROPALMS Vesilähdepylväs Starlet 1,2m korkea valkoisilla LEDeillä (on HIENO).


Toimitus VAIN
9,90€
EUROPALMS Vesilähdepylväs Starlet 1,2m, discoland.fi
EUROPALMS tno: 213653

Vesilähdepylväs Starlet 1,2m korkea valkoisilla LEDeillä (on HIENO). Laadukas vesilähde on tehty lasikuidusta sekä muovista. Parantaa ilman kosteutta huoneissa ja näin myös hyvinvointia. suihkulähde, fountain. Pumppu sisältyy hintaan. 325 x 325 x 1205mm, paino 17kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.7 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

233.00

norm. 280.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Decorative column fountain "Starlet" with LEDs

- Decorative column fountain with LEDs
- Made of high quality glass fibre and reinforced plastic
- Enhances air humidity in rooms and thus the wellbeing
- Power supply 230 V via enclosed power uni


Technical specifications

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~ (via included AC 12 V, 700 mA power unit)
Power consumption: 20 W

Number of LEDs: 6 cool white LEDs

Dimensions (LxWxH): approx. 325 x 325 x 1205 mm
Weight: approx. 17 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROPALMS Vesilähdepylväs Starlet 1,2m korkea valkoisilla LEDeillä (on HIENO). Laadukas vesilähde on tehty lasikuidusta sekä muovista. Parantaa ilman kosteutta huoneissa ja näin myös hyvinvointia. suihkulähde, fountain. Pumppu sisältyy hintaan. 325 x 325 x 1205mm, paino 17kg.
EUROPALMS Vesilähdepylväs Starlet 1,2m korkea valkoisilla LEDeillä (on HIENO). Laadukas vesilähde on tehty lasikuidusta sekä muovista. Parantaa ilman kosteutta huoneissa ja näin myös hyvinvointia. suihkulähde, fountain. Pumppu sisältyy hintaan. 325 x 325 x 1205mm, paino 17kg.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.