deco.png
decoraatio (1080 kpl) -> suihkulähteet -> suihkulähteet

POISTO EUROPALMS Vesilähde "Ilse", tyylikäs savijäljitelmä, esim pöydälle.


Toimitus VAIN
0€
POISTO EUROPALMS Vesilähde
POISTO tno: 213654

EUROPALMS Vesilähde "Ilse", tyylikäs savijäljitelmä, esim pöydälle. Laadukas deco-vesilähde on tehty lasikuidusta sekä muovista. Parantaa ilman kosteutta huoneissa ja näin myös hyvinvointia. Pumppu sisältyy hintaan. Mitat 410 x 410 x 550mm, paino 5kg.


Tarjoushinta on voimassa 30.06.2017 saakka.
Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.1 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2

Tarjous!

119.00

svh 179.00 €
Säästä:
60.00 € (33.52%)

Lisätiedot


Quality makes the difference!

Decorative fountain "Ilse"

- With jug in clay look
- Made of high quality glass fibre and reinforced plastic
- Enhances air humidity in rooms and thus the wellbeing
- Pump included in delivery

Technical specifications

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~
Power consumption: 10 W

Dimensions (LxWxH): approx. 410 x 410 x 550 mm
Weight: approx. 5 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

POISTO EUROPALMS Vesilähde
POISTO EUROPALMS Vesilähde

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.