ROSKIS (0 kpl) -> ->
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

CORDIAL Mikrofonikaapeli 5m, Neutrik liittimillä 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras.


Toimitus VAIN
7,90€
CORDIAL Mikrofonikaapeli 5m, Neutrik lii, discoland.fi
CORDIAL tno: 500460

Mikrofonikaapeli 5m, Neutrik liittimillä 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras. MC+50


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

16.00

norm. 21.20€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Microphone Cable CFF5MF

Millions worldwide - proven black Neutrik ® XLR connectors of the metal-NC-Series, black metal jack connector of the NP series, combined with the very flexible, high-quality microphone cable CORDIAL ® CMK 222nd All XLR connectors of this product group wear a ring with inscription space, cable, Velcro is also included. Through efficient production is achieved in these made-up microphone cables handverlöteten a good price / performance ratio. For others, a top product for CORDIAL ® a very good standard.Näytä enemmän ->

Kuvat

CORDIAL Mikrofonikaapeli 5m, Neutrik liittimillä 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras. MC+50
CORDIAL Mikrofonikaapeli 5m, Neutrik liittimillä 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras. MC+50

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.