ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

LAULAVAKOIRA Laulavakoira 7 Kotikaraoke.


Toimitus VAIN
2,90€
LAULAVAKOIRA Laulavakoira 7 Kotikaraoke., discoland.fi
LAULAVAKOIRA tno: 312017

Laulavakoira 7 Kotikaraoke. Levyllä mm. Apinamies, aikuinen nainen, delilah, fiilaten ja höyläten, jos sulla on toinen, hopeinen kuu, juliet ja joonatan.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.9 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

14.90

norm. 20.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Laulavakoira 7 Kotikaraoke

Laulava koira-logo

1. APINAMIES - Kikka
2. AIKUINEN NAINEN - Paula Koivuniemi
3. AMARILLO - Johnny
4. AAMULLA RAKKAANI NÄIN - Lea Laven
6. DELILAH - Tapani Kansa
7. EVIVA ESPANJA - Marion Rung
8. FIILATEN JA HÖYLÄTEN - Rauli Badding Somerjoki
9. JOS SULLA ON TOINEN - Taikapeili
10. HANAT AUKEAA - Kaija Koo
11. VANHA HOLVIKIRKKO - Eero Raittinen
12. HOPEINEN KUU - Olavi Virta
13. HYMNI RAKKAUDELLE - Tuulikki Eloranta
14. HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI - Matti Esko 15.
I WILL STAY - Hurriganes
16. JESTAS SENTÄÄN - Markku Aro
17. JOKAINEN PÄIVÄ ON LIIKAA - Päivi Paunu
18. VASTEN AURINGON SILTAA - Katri Helena
19. JULIET JA JOONATAN - Anna Eriksson
20. KATUJEN KUNINGATAR - IrinaNäytä enemmän ->

Kuvat

LAULAVAKOIRA Laulavakoira 7 Kotikaraoke. Levyllä mm. Apinamies, aikuinen nainen, delilah, fiilaten ja höyläten, jos sulla on toinen, hopeinen kuu, juliet ja joonatan.
LAULAVAKOIRA Laulavakoira 7 Kotikaraoke. Levyllä mm. Apinamies, aikuinen nainen, delilah, fiilaten ja höyläten, jos sulla on toinen, hopeinen kuu, juliet ja joonatan.

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.