sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3018 kpl) -> mikrofonit -> dynaamiset mikrofonit

AKG Perception Live P5, Dynaaminen laulu- ja soitinmikrofoni.


Toimitus VAIN
7,90€
AKG Perception Live P5, Dynaaminen laulu, discoland.fi
AKG tno: 213755

Perception Live P5, Dynaaminen laulu- ja soitinmikrofoni. Perception Rugged performance microphone designed for backing vocals and Instruments. Polar pattern supercardioid, Frequency range 40 to 20,000 Hz, Sensitivity 2.5 mV/Pa, Max. SPL 144 dB SPL.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Tuotetta tulossa lisää 20.4.2017
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.7 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

45.00

norm. 59.00€

Lisätiedot
AKG P 5 Dynaaminen laulu- ja instrumenttimikrofoni

AKG P 5 Microphone

Application

- Backing vocals

Features

- Super cardioid polar pattern designed for lead vocals
- Rugged wire mesh cap with internal protective wiremesh cap
- Die-cast metal body
- Complete with stand adapter and zip bag

The P 5 is a dynamic handheld microphone for lead vocals.
The super cardioid polar pattern guarantees for utmost gain before feedback and makes the voice cut through the mix more easily.

Its heavy duty metal body will take some tough handling.
This microphone is available with or without on/off switch.

Specifications

Polar pattern supercardioid
Frequency range 40 to 20,000 Hz
Sensitivity 2.5 mV/Pa
Max. SPL 144 dB SPL


Näytä enemmän ->

Kuvat

AKG Perception Live P5, Dynaaminen laulu- ja soitinmikrofoni. Perception Rugged performance microphone designed for backing vocals and Instruments. Polar pattern supercardioid, Frequency range	40 to 20,000 Hz, Sensitivity 2.5 mV/Pa, Max. SPL	144 dB SPL.
AKG Perception Live P5, Dynaaminen laulu- ja soitinmikrofoni. Perception Rugged performance microphone designed for backing vocals and Instruments. Polar pattern supercardioid, Frequency range	40 to 20,000 Hz, Sensitivity 2.5 mV/Pa, Max. SPL	144 dB SPL.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.