trussit.png
trussit & telineet & hissit (1141 kpl) -> kaiutintelineet -> kaiutintelineet

EUROLITE STV-3528 accessory for stand.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROLITE STV-3528 accessory for stand, discoland.fi
EUROLITE tno: 311344

STV-3528 accessory for stand


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

21.00

norm. 24.00€

Lisätiedot


Massive adapter
For stands with telescopic tube 35 mm
Connection element for cross beam with 28 mm spigot
With M6 and M8 fixation screw
Heavy version for highest stability

Max. load WLL (4-fold): 100 kg
Max. load BGV C1 (8-fold): 50 kg
Receiver: D = 36.5 mm
Receiver: L = 80 mm
Adapter receiver: L = 50 mm
Strength: 5 mm
Dimensions (LxWxH): 80 x 50 x 130 mm
Weight: 1 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE STV-3528 accessory for stand
EUROLITE STV-3528 accessory for stand

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.