ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MARSHALL MB30 Bassocombo, 30w, 10" kaiutin.


Toimitus VAIN
7,90€
MARSHALL MB30 Bassocombo, 30w, 10
MARSHALL tno: 250386

MB30 Bassocombo, 30w, 10" kaiutin


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

201.00

norm. 231.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


MB30 Bassocombo, 30w, 10" kaiutin

MB-bassovahvistimia on kokonainen mallisto erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pienemmät mallit soveltuvat harjoitus- tai pienehköön keikkakäyttöön; isommat combot tai nuppi-kaappiyhdistelmät taas tilanteisiin, joissa vaaditaan enemmän äänenpainetta. Vahvistimissa on kaksi kanavaa, "Classic", joka on se perinteisempi, tummempi, säröisempi ja paksumpi, aivan kuin Marshallista sopii odottaa. Toinen kanava on "Modern", joka on taas kirkkaampi, kuitenkin vahvalla alataajuuksien toistolla. MB-vahvistimissa on lisäksi limitteri, CD-sisääntulo, kuulokelähtö, sekä kaiutinsimuloit
u lähtö.

Marshall MB30 bass combo - 30watts (RMS), 1x 10" speaker, 2x channels (modern and classic), limiter, direct line out, serial line out, compressor. Dimensions: 438 x 400 x 260mm.

Features
• Modern/Classic switch
• Modern channel: volume knob, comp knob with switch and LED
• Classic channel: gain knob, volume knob
• Equalizer: bass, 3-position voice shift, voice, treble
• 1/4" jacks: Input, CD in, headphones
• 30 Watt
• 1x10" speaker
• 2 channels
• Ported cabinet
• Metal reinforced corners
• Top handle
• 1/4" input jack
• Power switchNäytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL MB30 Bassocombo, 30w, 10
MARSHALL MB30 Bassocombo, 30w, 10
MARSHALL MB30 Bassocombo, 30w, 10

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.