Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2679 kpl) -> erikoisefektit -> savukoneet ja nesteet

EUROLITE Savuneste -B- Light 25L, medium sakeaa ja nopeasti haihtuvaa savua.


Toimitus VAIN
14,90€
EUROLITE Savuneste -B- Light 25L, medium, discoland.fi
EUROLITE tno: 312036

Savuneste -B- Light 25L, medium sakeaa ja nopeasti haihtuvaa savua. Savuneste sopii kaikkiin myymiimme savukoneisiin. Vesipohjainen ja allergiatestattu. Valmistettu Saksassa.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

70.00

norm. 94.00€

Lisätiedot
Smoke fluid -B- Light, 25l
Fog fluid for fog machines


Features

- For fog effect with medium density and hang time
- Water-based
- Odorless
- Non-toxic
- Not harmful to health
- Reusable container
- Non-flammable
- Permanent quality control, complying with REACH
- Proven quality "Made in Germany"
- Available in 1 l, 5 l and 25 l containers

Safety-sheet in accordance with 1907_2006_EC PDF

ADDITIONAL INFORMATION FOR THE USER MANUAL PDF

Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Savuneste -B- Light 25L, medium sakeaa ja nopeasti haihtuvaa savua. Savuneste sopii kaikkiin myymiimme savukoneisiin. Vesipohjainen ja allergiatestattu. Valmistettu Saksassa.
EUROLITE Savuneste -B- Light 25L, medium sakeaa ja nopeasti haihtuvaa savua. Savuneste sopii kaikkiin myymiimme savukoneisiin. Vesipohjainen ja allergiatestattu. Valmistettu Saksassa.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.