banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2372 kpl) -> turvavaijerit & nostovaijerit -> turvavaijerit & nostovaijerit

SAVEKING Saveking Safety bond 5x600 Silver.


Toimitus VAIN
7,90€
SAVEKING Saveking Safety bond 5x600 Silv, discoland.fi
SAVEKING tno: 590011

Saveking Safety bond 5x600 Silver.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

18.40

norm. 22.50€

Lisätiedot


Saveking Safety bond 5x600 silver

SAVEKING is a newly developed safety bond with integrated fall brake. This drop damping reduces the mechanic impact while falling. Due to the loop, the fixation point and the device are less stressed. A colour marking at the loop indicates when the rope must be replaced.

Impulse absorbing safety bond
- Safety bond with integrated drop damping
- BG certified
- Suitable for securing loads above persons
- With two thimbles
- Kettbiner (90 x 8, 200 kg) included


Technical specifications


Max. load: 60 kg
Rope length: 0.6 m
Rope diameter: 5 mm

The safety bonds are tested by the LGA, an independent and accredited testing institute.
The breaking load testified by the LGA is documented in the test report according to DIN EN 10204 required by the German professional insurance association.

Clearly, every user can secure loads above persons with these safety bonds in all areas where the BGV C1 is required.

Näytä enemmän ->

Kuvat

SAVEKING Saveking Safety bond 5x600 Silver.
SAVEKING Saveking Safety bond 5x600 Silver.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.