banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2361 kpl) -> johdot & kaapelit -> hdmi-kaapelit

DIGITUS HDMI-kaapeli 5m,kaapelin avulla voi liittää HDMI-liitännällä varustettuun televisioon erilaisia HDMI-laitte.


Toimitus VAIN
7,90€
DIGITUS HDMI-kaapeli 5m,kaapelin avulla , discoland.fi
DIGITUS tno: 500587

HDMI-kaapeli 5m,kaapelin avulla voi liittää HDMI-liitännällä varustettuun televisioon erilaisia HDMI-laitteita, kuten DVD-soitin tai pelikonsoli. (poisto)


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.8 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

12.90

norm. 17.00€

Lisätiedot


Kaapelin avulla HDMI-liitännällä varustettuun televisioon voidaan kytkeä
erilaisia HDMI-laitteita, kuten DVD-soitin tai pelikonsoli.

Full HD and 3D capable + Ethernet connectivity

This Full HD (1080p) and 3D suitable cable used for connection of audio/video devices, such as Blu-ray player, game pads or consoles, etc., for example, with a TV, Monitor or Computer. Also capable for use of any IP-based application. Technical details:
- Connector 2: HDMI type A, plug
- Hoods: molded
- Shielding: triple shielding
- AWG: 28
- Wire material: CU
- Connector surface: gold-plated
- UL certified: UL20276
- Length: 5 m
- HDMI Standard: Highspeed HDMI with Ethernet
- HDTV Resolution max.: 1920 x 1200 Pixel, 60Hz
- HDTV Standard: 1080p
- Color cable: black
- Color connector: black
- Packaging: DIGITUS Polybag
Näytä enemmän ->

Kuvat

DIGITUS HDMI-kaapeli 5m,kaapelin avulla voi liittää HDMI-liitännällä varustettuun televisioon erilaisia HDMI-laitteita, kuten DVD-soitin tai pelikonsoli. (poisto)
DIGITUS HDMI-kaapeli 5m,kaapelin avulla voi liittää HDMI-liitännällä varustettuun televisioon erilaisia HDMI-laitteita, kuten DVD-soitin tai pelikonsoli. (poisto)

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.