ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DLVS Heikkoliimateippi, 25mm, 50 metriä.


Toimitus VAIN
7,90€
DLVS Heikkoliimateippi, 25mm, 50 metriä, discoland.fi
DLVS tno: 500588

Heikkoliimateippi, 25mm, 50 metriä


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

11.10

norm. 12.10€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Heikkoliimateippi, 25mm, 50 metriä

Kaksipuolinen Heikkoliimateippi on tarkoitettu näyttelymattojen asentamiseen aroissa paikoissa, joissa teipin sekä teippiliiman irroitus on tärkeää

Teippi asennetaan ensin lattiaan, ns. "heikko liima" / helposti irtoava alaspäin. Mattoon päin oleva liima on huomattavasti vahvempi /vaikeasti irtoava
Teipin irroitus on testattava ennen varsinaista käyttöä

Rullaleveys:

•25 mm
•50 mm
Rullapituus:

•25 m - 50 mm leveä
•50 m - 25 mm leveäNäytä enemmän ->

Kuvat

DLVS Heikkoliimateippi, 25mm, 50 metriä
DLVS Heikkoliimateippi, 25mm, 50 metriä
DLVS Heikkoliimateippi, 25mm, 50 metriä

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.