ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PIONEER Loppu!BDP-450 3D Blu-ray -soitin verkko-ominaisuuksilla, laadukkaalla äänentoistolla, iPod/iPhone kaukosäädi.


Toimitus VAIN
7,90€
PIONEER Loppu!BDP-450 3D Blu-ray -soitin, discoland.fi
PIONEER tno: 500868

Loppu!BDP-450 3D Blu-ray -soitin verkko-ominaisuuksilla, laadukkaalla äänentoistolla, iPod/iPhone kaukosäädinsovelluksella ja 2 x HDMI ulostuloa.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.5 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

249.00

norm. 322.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Katso suosikkielokuviasi kotona kristallinkirkkaassa 3D-formaatissa

Huippulaatuiset Blu-ray 3D -elokuvat ja paljon muuta.

BDP-450:ssä 3D-toisto yhdistyy parannettuihin verkko-ominaisuuksiin, mahtavaan äänenlaatuun, iPad/iPod/iPhone-ohjaukseen, nopeaan reagointiin ja SACD- ja DVD-äänen tukemiseen.


Sound Retriever Link ja Stream Smoother Link parantavat puristettujen ääni-/kuvatiedostojen laatua käytettäessä ominaisuuksia yhdessä sopivien AV-vastaanotinten kanssa.

BD-Live, YouTube, DLNA

LAN-yhteyden kautta (lisävarusteena saatavalla WiFi-muuntimella) voit hyödyntää verkko-ominaisuuksia, kuten BD-Liveä, YouTubea sekä PC- tai verkkomediapalvelintoistoa (sisältäessä multimediasisällön palvelintoiminnon ja yhdistettynä samaan LAN-verkkoon). Voit lisäksi ohjata soitinta Pioneerin iControlAV2-sovelluksella.

Ainutlaatuinen PQLS-järjestelmämme takaa puristamattoman 2-kanavaisen tai monikanavaisen LPCM-siirron ilman synkronointivirheitä. Lisäksi nyt myös bitstream-ääni HDMI:N kautta yhteensopiviin Pioneer AV -vastaanottimiin.


HD AudioDolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, korkearesoluutioinen DTS-HD-ääni.


Lähdöt•
• 2 x HDMI
• 1 x Ethernet
• 1 x lähtöliitäntä (optinen)
• 2ch analoginen äänilähtöliitäntä
• 1 x lähtöliitäntä (komposiitti)
• 2 x USB (etu & taka)

Blu-ray-profiiliBlu-ray 3D.

Hallinta HDMI:llä (+)Kyllä.

iControlAV iPhone -sovelluksen kanssa yhteensopivaiControlAV iPhone -sovelluksen kanssa yhteensopiva (+)Kyllä.

Mitat (L x K x S)435 x 85 x 242 mm.
Tehon kulutus (käytön aikana/valmiustilassa)23 W / 0,3 W

• SACD-levyt
• Blu-ray-levyt (BD-ROM, BD-R, BD-RE, BD-9)
• DVD-videot (DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R)
• DVD-ääni
• AVCHD (DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW)
• CD-R/RW (CD-DA, JPEG, MP3)Näytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER Loppu!BDP-450 3D Blu-ray -soitin verkko-ominaisuuksilla, laadukkaalla äänentoistolla, iPod/iPhone kaukosäädinsovelluksella ja 2 x HDMI ulostuloa.
PIONEER Loppu!BDP-450 3D Blu-ray -soitin verkko-ominaisuuksilla, laadukkaalla äänentoistolla, iPod/iPhone kaukosäädinsovelluksella ja 2 x HDMI ulostuloa.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.