ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

KORG MM-2, Metronomi korvaan.


Toimitus VAIN
7,90€
KORG MM-2, Metronomi korvaan, discoland.fi
KORG tno: 250422

MM-2, Metronomi korvaan


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

19.20

norm. 25.20€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


MM-2, Metronomi korvaan

Miniatyyrikokoinen korvaan kiinnitettävä metronomi. Sopii tilanteisiin joissa vaaditaan häiriötöntä työympäristöä - esim. musiikin opiskelijoille, opettajille ja kapellimestareille.

• 39 tempoastetta alueella 40 - 208 BPM
• jaottelu: 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7; 1/8-nuotit, triolit, 1/16-nuotit
• voimakkuussäätö
• toimitetaan 3V litium-paristolla sekä 2:lla vaihdettavalla värillisellä suojuksella.
• 76 x 24 x 50 mm; 19 g


Näytä enemmän ->

Kuvat

KORG MM-2, Metronomi korvaan
KORG MM-2, Metronomi korvaan

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.