ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> karaoke
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

KARAOKE DVD Joulun Toivekaraoke Vol.


Toimitus VAIN
2,90€
KARAOKE DVD Joulun Toivekaraoke Vol. 3, discoland.fi
KARAOKE DVD tno: 312104

Joulun Toivekaraoke Vol. 3


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

23.00

norm. 30.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Biisilista:

1. LUNTA SAA TUISKUTTAA
2. MARIAN POIKA
3.TULKOON JOULU
4. JOULU SAAPUU JOKAISELLE
5. HEI TONTTU-UKOT
6. REKIRETKI
7. HILJAA, HILJAA HELKKYEN
8. JOULUN RAUHAA
9. KULKUSET
10. NYT SYTYTÄMME KYNTTILÄN
11. JOLLEI JOULUNA OLE LUNTA
12. KUULUI LAULU ENKELTEN
14. TUIKKIKAA OI JOULUN TÄHTÖSETNäytä enemmän ->

Kuvat

KARAOKE DVD Joulun Toivekaraoke Vol. 3
KARAOKE DVD Joulun Toivekaraoke Vol. 3

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.