ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MARSHALL MHZ112A 1X12" Haze Angled Cabinet w/Celestion Marquee Speaker.


Toimitus VAIN
7,90€
MARSHALL MHZ112A 1X12
MARSHALL tno: 250433

MHZ112A 1X12" Haze Angled Cabinet w/Celestion Marquee Speaker


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

231.00

norm. 251.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Marshall MHZ112A 1X12" Haze Angled Cabinet w/Celestion Marquee Speaker

The Marshall MHZ112 speaker cabinet in either straight(MHZ112A) - or slanted(MHZ112B)-front models, makes for a powerful component in any Marshall stack. This cabinet's 1x12, closed-back design follows the tried-and-true principles Marshall cabs have always followed. The speaker cab is given extra strength via finger-jointed construction, and the closed-back design ensures that even from such a small cabinet you can achieve that thick bass response and sharpness of mid tones that a Marshall cab delivers. Its Celestion G12-66 Marquee ensures that there
's plenty of room to crank up your amp head and play hard without a fear of damaging the speaker.

Marshall Haze MHZ112 1x12 Guitar Speaker Cabinet Features:

- 1 x 12" Celestion G12-66 Marquee speaker
- Road-tough construction
- Closed-back design
- Powerful component for any Marshall stack


Näytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL MHZ112A 1X12
MARSHALL MHZ112A 1X12

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.