ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PIONEER Pro stands,PRODJ-900-PLATE2, Alustalevy CDJ-900-mallille! .


Toimitus VAIN
7,90€
PIONEER Pro stands,PRODJ-900-PLATE2,  Al, discoland.fi
PIONEER tno: 500606

Pro stands,PRODJ-900-PLATE2, Alustalevy CDJ-900-mallille!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

85.00

norm. 90.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Teline 1kpl pioneer cdj-900 soittimelle
Katso oheinen pDF linkki (vaatii varren Bracket erikseen)


Pioneer-logo

Upea, kestävä design.
Nämä lujatekoiset alustat ja telineet täydentävät DJ-dekkejämme sekä -efektiboksejamme. Niiden ulkoasu on tasapainoinen ja niissä on kestävä jauhepinnoitus.
Tuotteen pitkäikäisyys sekä tila DJ-kopin sisällä on haluttu maksimoida. Räätälin työnä valmistettu malli sopii täydellisesti yhteen sen kumppanituotteen kanssa.

Kaikissa alustalevyissä on värinän ehkäisevät pehmusteet sekä kuusi kiinnitysreikää ja niihin soveltuvat ruuvit. Lisäksi niiden korkeutta ja kulmaa voi säätää.

Muita ulkomuotoa parantavia ominaisuuksia ovat mm. johtojen järjestämismahdollisuus kannattimen jalan avulla sekä riittävä tila kuumuuden poistumiselle.

* Levyt ja teline myydään erikseen.
Näytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER Pro stands,PRODJ-900-PLATE2,  Alustalevy CDJ-900-mallille!
PIONEER Pro stands,PRODJ-900-PLATE2,  Alustalevy CDJ-900-mallille!
PIONEER Pro stands,PRODJ-900-PLATE2,  Alustalevy CDJ-900-mallille!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.