ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

JBL Control one lähikenttämonitori 150W max SPL 108dB 4ohms (pari).


Toimitus VAIN
7,90€
JBL Control one lähikenttämonitori 150, discoland.fi
JBL tno: 213770

Control one lähikenttämonitori 150W max SPL 108dB 4ohms (pari).Pieni lähikenttämonitori.4" & 1" dome tweeter. Magneettisuojattu. Musta.JBL® Control®-sarjan monitorit tuovat aidon studioäänen paikkoihin, jossa on aikaisemmin nähty vain boom box vahvistinyksiköitä. JBL Control One -kaiutin on alkuperäinen monipuolinen ja kestävä yleiskaiutin. Nämä musiikkia ja elokuvia varten tarkoitetut kaiuttimet pakkaavat JBL:n yli 60 vuoden asiantuntemuksen kompaktiin pakettiin.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 8 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

133.00

norm. 170.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Control One (pari)

Mailman eniten myydyin / valmistetuin monikäyttöinen kaiutin

JBL® Control®-sarjan monitorit tuovat aidon studioäänen paikkoihin, jossa on aikaisemmin nähty vain boom box -kaiutin/vahvistinyksiköitä.

JBL Control One -kaiutin on alkuperäinen monipuolinen ja kestävä yleiskaiutin. Nämä musiikkia ja elokuvia varten tarkoitetut kaiuttimet pakkaavat JBL:n yli 60 vuoden asiantuntemuksen kompaktiin pakettiin.
Ominaisuudet:
•Tyyppi: 2-tiekaiutin
•Basso/keskiäänielementti: 4" (100 mm)
•Diskantti: 1” (12 mm), titaanilaminointi
•Toistovastealue: 80Hz-20kHz
•Herkkyys (2.83V @1m): 89dB
•Impedanssi: 8?
•Vahvistinsuositus: 10 - 125 W
•Magneettisuojattu
•Pakkaus sisältää seinäkiinnikkeet (kuva 4.)
•Mitat (L x K x S): 228 x 155 x 139 mm
•Paino: 1.2 kg/kpl
Näytä enemmän ->

Kuvat

JBL Control one lähikenttämonitori 150W max SPL 108dB 4ohms (pari).Pieni lähikenttämonitori.4
JBL Control one lähikenttämonitori 150W max SPL 108dB 4ohms (pari).Pieni lähikenttämonitori.4
JBL Control one lähikenttämonitori 150W max SPL 108dB 4ohms (pari).Pieni lähikenttämonitori.4
JBL Control one lähikenttämonitori 150W max SPL 108dB 4ohms (pari).Pieni lähikenttämonitori.4

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.