banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3045 kpl) -> dj-kontrollerit & softat & int -> aikakoodi cd:t ja vinyylit

MIXVIBES CONTROL CD Aikakoodi levy tarvike, musta.


Toimitus VAIN
9,90€
MIXVIBES CONTROL CD Aikakoodi levy tarvi, discoland.fi
MIXVIBES tno: 500616

CONTROL CD Aikakoodi levy tarvike, musta


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

16.10

norm. 22.20€

Lisätiedot


CONTROL VINYLS

Product overview
MixVibes’ High Definition CD is compatible with all DJ CD decks. It provides you with the best mix & scratch accuracy on the market as its timecode was developed specially for CD playback. Hot cues and very short loops are finally made possible and easy!

HOT FEATURES
- First track for DJing (24 minutes)

- Second track for track browsing (4 minutes)

- Lowest latency: 5 times quicker than other systems

- Ultra precise Hot Cues just like a real audio CD

- Ultra precise seamless loops: doesn’t jump out of the loop when reducing loop duration close to zeroNäytä enemmän ->

Kuvat

MIXVIBES CONTROL CD Aikakoodi levy tarvike, musta
MIXVIBES CONTROL CD Aikakoodi levy tarvike, musta

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.