ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MELPLAY Melbox Easy - jopa 670 laulua.


Toimitus VAIN
7,90€
MELPLAY Melbox Easy - jopa 670 laulua, discoland.fi
MELPLAY tno: 590110

Melbox Easy - jopa 670 laulua


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 22.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

699.00

norm. 750.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Sisältää jopa 670 laulua valmiina kovalevyllä.

Kotikaraoketietokone jolla soitat levysi kovalevyltä, usb tikulta tai DVD-asemalta. Melbox on ravintolakäytöstä tutun Melplayerin kotiversio yhdellä näytöllä.

Päästä karaokesoittimesi eläkkeelle. Tässä on tulevaisuuden karaokelaite. Laitteeseen voi ladata kappaleet kätevästi kovalevylle latauslevyiltämme ja soittaa niitä napin painalluksella. Kytket laitteen kätevästi HDMI tai VGA kaapelilla suoraan televisioon ja äänipiuhat erillisenä mikseriin tms.
Hard pakettiin on valittavissa myös 15 valinnaista Melhome latausta.

Paketin sisältö:

- Melbox - kotikaraokesoitin
- 15 valinnaista kotikaraokelevyä.
- HDMI- ja äänikaapelit.
- Langaton hiiri ja näppäimistö.

L I S Ä O P T I O T :

Optiona Recordio MP3 - nauhoitin jos haluat äänittää omat laulusi. Laite toistaa, nauhoittaa ja toimii massamuistina kuten USB muistitikku

Recordio MP3-nauhoitin +29.00€


Näytä enemmän ->

Kuvat

MELPLAY Melbox Easy - jopa 670 laulua
MELPLAY Melbox Easy - jopa 670 laulua
MELPLAY Melbox Easy - jopa 670 laulua

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.