ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MELPLAY Melbox Medium - jopa 1452 laulua.


Toimitus VAIN
7,90€
MELPLAY Melbox Medium - jopa 1452 laulua, discoland.fi
MELPLAY tno: 590111

Melbox Medium - jopa 1452 laulua


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 28.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

889.00

norm. 1007.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Koko Melplay + Satnight tuotanto 1452 laulua.

Kotikaraoketietokone jolla soitat levysi kovalevyltä, usb tikulta tai DVD-asemalta. Melbox on ravintolakäytöstä tutun Melplayerin kotiversio yhdellä näytöllä.

Päästä karaokesoittimesi eläkkeelle. Tässä on tulevaisuuden karaokelaite. Laitteeseen voi ladata kappaleet kätevästi kovalevylle latauslevyiltämme ja soittaa niitä napin painalluksella. Kytket laitteen kätevästi HDMI tai VGA kaapelilla suoraan televisioon ja äänipiuhat erillisenä mikseriin tms.
Hard pakettiin kaikki Melhome levyt + Melplay erikoislevyt + Saturnday Night vol.1-4

Paketin sisältö:

- Melbox - kotikaraokesoitin
- Koko Melhome / Melroad + Satnight 1-4
- VGA- ja äänikaapelit.
- Langaton hiiri ja näppäimistö.

Latauslevyinä saatavilla lisäksi mm.

Suomipop valikoima, iskelmä valikoima, laulava koira valikoima,
sat night 5, 6 ja 7 sekä souvarit!

L I S Ä O P T I O T :

Optiona Recordio MP3 - nauhoitin jos haluat äänittää omat laulusi. Laite toistaa, nauhoittaa ja toimii massamuistina kuten USB muistitikku.

Recordio MP3-nauhoitin +29.00€


Näytä enemmän ->

Kuvat

MELPLAY Melbox Medium - jopa 1452 laulua
MELPLAY Melbox Medium - jopa 1452 laulua
MELPLAY Melbox Medium - jopa 1452 laulua

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.