ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PHILIPS Kannettava radio AE2730 Moderni klassikko.


Toimitus VAIN
7,90€
PHILIPS Kannettava radio AE2730 Moderni , discoland.fi
PHILIPS tno: 500642

Kannettava radio AE2730 Moderni klassikko


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.2 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

70.00

norm. 83.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Kannettava radio AE2730 Moderni klassikko

Suosikkikappaleet klassisessa muodossa
Analoginen kannettava radio toimii verkkovirralla ja paristoilla. Helppokäyttöisten painikkeiden ansiosta löydät suosikkikanavasi vaivattomasti. Puupinnoite tekee laitteesta tyylikkään näköisen ja parantaa äänenlaatua.
Nauti suosikkiradiokanavistasi tai MP3-musiikista
- Linjaliitäntä kannettavalle MP3-musiikkisoittimelle
Loistava äänentoisto
- Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen
- Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen
- Kokonaislähtöteho 2 W RMS
Näytä enemmän ->

Kuvat

PHILIPS Kannettava radio AE2730 Moderni klassikko
PHILIPS Kannettava radio AE2730 Moderni klassikko

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.