ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> tarvikkeet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SKYTEC Kitarateline Kokoontaittuva sähkökitaralle, Laadukas sekä kestävä lattiateline sähkökitaralle, tehty kest.


Toimitus VAIN
7,90€
SKYTEC Kitarateline Kokoontaittuva sähk, discoland.fi
SKYTEC tno: 213783

Kitarateline Kokoontaittuva sähkökitaralle, Laadukas sekä kestävä lattiateline sähkökitaralle, tehty kestävästä teräksestä, mustat muovi suojukset naarmuuntumista vastaan!Electric Guitar Stand Basic!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.9 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

15.00

norm. 22.20€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Kitarateline sähkökitaralle

Laadukas sekä kestävä lattiateline sähkökitaralle, tehty kestävästä teräksestä, mustat muovi suojukset naarmuuntumista vastaan!
Kokoontaittuva malli!

Skytec-logo
Electric Guitar Stand

Strong foldable stage stands specially designed for guitars.

- Plastic protections against scratches
- Dimensions 420 x 320 x 340mm
- Weight 0.95kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

SKYTEC Kitarateline Kokoontaittuva sähkökitaralle, Laadukas sekä kestävä lattiateline sähkökitaralle, tehty kestävästä teräksestä, mustat muovi suojukset naarmuuntumista vastaan!Electric Guitar Stand Basic!
SKYTEC Kitarateline Kokoontaittuva sähkökitaralle, Laadukas sekä kestävä lattiateline sähkökitaralle, tehty kestävästä teräksestä, mustat muovi suojukset naarmuuntumista vastaan!Electric Guitar Stand Basic!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.