ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SKYTRONIC Muuntaja-Virtalähde (musta)600mA 7 adapterilla, Universal regulated plug-in power supply with selector switch.


Toimitus VAIN
7,90€
SKYTRONIC Muuntaja-Virtalähde (musta)60, discoland.fi
SKYTRONIC tno: 213786

Muuntaja-Virtalähde (musta)600mA 7 adapterilla, Universal regulated plug-in power supply with selector switch for 7 output voltages between 1.5 and 12V.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.5 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

9.00

norm. 14.10€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Muutaja 600mA 7 adapterilla

Skytronic-logo

Plug-In Adapter 600mA Stab

Universal regulated plug-in power supply with selector switch for 7 output voltages between 1.5 and 12V.
- 7 assorted adaptor plugs supplied
- Electronically regulated output voltage


Specifications

Input voltage 230Vac, 50Hz
Max. current 600mA

Stability >2%
Ripple voltage <10mV

Weight 80gr
Dimensions 66 x 67 x 36mm

Adaptor plugs 2.5mm, 3.5mm, 5.0 x 2.1mm, 5.5 x 2.5mm, 3.5 x 1.35mm, 4.0 x 1.7mm, 2.35 x 0.75mm
Cable 1.8m

Output voltage 1.5 / 3 / 4.5 / 6 / 7.5/ 9 / 12Vdc


Näytä enemmän ->

Kuvat

SKYTRONIC Muuntaja-Virtalähde (musta)600mA 7 adapterilla, Universal regulated plug-in power supply with selector switch for 7 output voltages between 1.5 and 12V.
SKYTRONIC Muuntaja-Virtalähde (musta)600mA 7 adapterilla, Universal regulated plug-in power supply with selector switch for 7 output voltages between 1.5 and 12V.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.